Praznično druženje sa AFS-om u Sarajevu.

 

AFS BiH i ove godine organizuje praznično druženje gdje će te imati priliku da saznate više o našim programima interkulturalnog učenja kroz razmjenu učenika kroz razgovor sa našim bivšim učesnicima, domaćin učenicima, volonterima, kao i uredom. Naše druženje je planirano dana 22.12.2018. godine u periodu od 15:00 do 18:00 u “Talks & Giggles” kafiću (Hamdije Kreševljakovića 61, 71000 Sarajevo).

Saznajte više o AFS programima interkulturalnog učenja, upoznajte naše bivše učesnike, naše domaćin učenike, i dobro se zabavite. Povedite prijatelje i uživajte u prazničnom druženju zajedno sa AFS BiH u “Talks & Giggles” u Papagajci u Sarajevu!

Udruženje građana „Interkulturni susreti u Bosni i Hercegovini“ („UG ISU BIH“) je u saradnji sa AFS-om od 2002. godine omogućilo da 248 učenika iz BiH učestvuju u jednogodišnjem i tromjesečnom AFS programu razmjene srednjoškolaca u inostranstvu, te da 98 učenika iz inostranstva učestvuju u istim programima razmjene u BiH i tako dožive iskustvo interkulturalnog učenja. Postani i ti AFS učesnik.

Čekamo Vas!